Новорічний стіл 2020. Що приготувати

Що готувати, аби сподобатися головному символу року - Щуру? 

Невід’ємним атрибутом Нового року є святковий стіл. Господині вже складають новорічне меню, підбирають список страв і закусок. Ми розібралися, що слід приготувати цього року, а від чого можна утриматись, аби догодити символу 2020 року - металевому Щуру.

Символ 2020 року - гризун, який дуже любить поласувати смаколиками, але й не відрізняється особливою вибагливістю. Головне - на столі має бути розмаїття страв і побільше. Щур досить ненажерливий.

Для новорічного столу підійдуть страви з м’яса, риби, овочів та фруктів. Але не варто забувати про випічку та солодощі - вони мають бути на столі обов’язково.

Щур не любить екзотики, на стіл краще поставити звичайні страви, але в оригінальному виконанні. Додайте до них трошки горішків, і символ нового року буде у захваті!

Для основних страв добре підійде свинина у медово-горчичному соусі чи ароматна індичка з чебрецем. Приготуйте закуски з морепродуктами, шинкою, оливками. До столу гарно пасуватимуть салати з куркою, сиром та виноградом.

На стіл у Новий рік не варто ставити соління: огірки, помідори чи квашену капусту. Також щур не любить міцних алкогольних напоїв.

Стіл слід прикрасити у світлі тона. Страви подавайте невеликими порціями.

Смачного!